Adverteren

Adverteren op Nieuwerkerk.nu? Uw advertentie wordt aan de bovenzijde van de website op alle pagina’s van nieuwerkerk.nu getoond. De advertentie bevat een hyperlink naar uw eigen website, wanneer een bezoeker van nieuwerkerk.nu op uw advertentie klikt wordt deze direct doorgestuurd naar uw eigen website.

De advertenties komen in willekeurige volgorde in beeld, dit betekend dat niet altijd dezelfde advertentie als eerste in beeld zal verschijnen. De volgorde van advertentie weergaven kan op geen enkele wijze worden beïnvloed.

Heeft u geen eigen website?
Geen probleem tegen een kleine vergoeding kunnen wij een pagina maken op onze website waar de advertentie naar zal verwijzen.

Advertentie

U kunt uw advertentie digitaal bij ons aanleveren op bijvoorbeeld: USB-stick, Memory Card of e-mailen naar info@nieuwerkerk.nu. De advertentie kan worden aangeleverd als afbeelding met een .JPG of .GIF extentsie.

Ik wil adverteren maar heb nog geen advertentie?
Dat is geen probleem, wanneer u zelf niet de beschikking heeft over een advertentie kunnen wij deze voor u maken. Heeft u een idee of een voorbeeld op papier? Wij kunnen deze voor u omzetten in een digitale advertentie, neem contact met ons op over de beschikbare mogelijkheden.

Kosten?

Banner 468×60 pixels (prijzen excl. B.T.W.)
1 maand €15,-
6 maanden €60,-
1 jaar €100,-

Vragen?

Heeft u vragen over de mogelijkheden om te adverteren, of wilt u een speciale advertentie plaatsen? Neem dan contact met ons op via info@nieuwerkerk.nu, wij helpen u graag verder.