Gepubliceerd op 25 maart 2013 om 6:35 uur

Film ‘With a message’ voor Kebene

In augustus van dit jaar zullen de 3 jongeren Linda de Vlieger, Rosita Kooijman en Hugo Geuze samen met een aantal anderen naar Kebene in Kenya afreizen.

Sponsor het Kebene Children Home door te kijken naar een film met een mooie boodschap.
Voor het maken van de reis en onderhouden van het kindertehuis is veel geld nodig. Het 3-tal organiseert daarom op zaterdag 6 april een filmavond in ‘Ons Dorpshuis’ te Nieuwerkerk.

‘Ons Dorpshuis’ is geopend vanaf 19.00 uur, de film zal starten om 19.30 uur.
Toegang is €5,- (inclusief drankje en een frietje) (minimum leeftijd 12 jaar).

Wat is Kebene?
Kebene Children’s Home is een initiatief van de Nieuwerkerkse Arianne Dorst en Pasci Princen (België). In het opvangtehuis willen zij een aantal van de meest hulpbehoevende kinderen een thuis geven waar zij de liefde en zorg krijgen die zij nodig hebben. Kebene wil hen laten opgroeien in een omgeving die uitnodigt om zich te ontwikkelen tot jonge mensen die iets kunnen betekenen voor hun land.

Kebene staat voor Ke (Kenya) Be (België) en Ne (Nederland). De organisatie neemt verschillende initiatieven om financiële middelen bijeen te krijgen om dagelijks de basisbehoefte te kunnen aanschaffen. Er is veel geld nodig om deze kinderen te geven waar ze recht op hebben!

Kebene Children’s Home is een kleinschalig project dat straat- en weeskinderen opvangt in Kenia. Het opvangtehuis is opgestart in 2007 en is gelegen in de buurt van Diani Beach, bij Mombasa aan de Zuidkust van Kenia. Momenteel vangen wij 35 kinderen op. Kebene voorziet in de basisbehoeften: gezondheidszorg, onderwijs, opvoeding, recreatie, e.d. Het doel is aan de kinderen een goede basis te geven en de mogelijkheid om zich te ontwikkelen in een veilige en liefdevolle omgeving zodat zij de kans krijgen voor een onafhankelijk leven in de toekomst.

U bent van harte uitgenodigd!

Tags: ,

1 reactie op Film ‘With a message’ voor Kebene

1. Anoniem schreef:

Top!!!!! Dank je wel lieve Ellen!!!