Gepubliceerd op 4 april 2017 om 18:09 uur

Film in Nieuwerkerk over verzetstijd

In de Johanneskerk aan de Kerkring in Nieuwerkerk wordt op zondag 9 april de film ‘Agent of Grace’ getoond. De film gaat over de laatste jaren van Dietrich Bonhoeffer, zijn aandeel in het Duitse verzet en uiteindelijk zijn dood kort voor de bevrijding. De films is Nederlands ondertiteld en onderscheiden met diverse internationale prijzen. Muzikale omlijsting wordt verzorgd door Marjolein Kloet (zang), begeleidt op piano door Marianne van Dijke. Om 19.00 uur start het programma.

Bron: PZC | Tags: , ,