Gepubliceerd op 13 november 2015 om 17:26 uur

Inbreker in Nieuwerkerk tijdens preventieavond

Vanavond (13 november) om 19.30 uur wordt een preventieavond georganiseerd door d’Achteromme, waar ex-inbreker Evert Jansen en de Politie voorlichting zullen geven.

De avond is zonder inschrijving en gratis te bezoeken. Na afloop krijgt u koffie/thee met iets lekkers.

Kijk voor meer informatie of het volledige programma op www.achteromme.nl/inspiratiedagen.

inspiratiedagen-achteromme

Foto: YouTube

1 reactie op Inbreker in Nieuwerkerk tijdens preventieavond

1. L. van Wallenburg schreef:

Neemt niet weg dat het in Nieuwerkerk volstrekt niet veilig is m.b.t. inbraak. Afgelopen nacht 24 op 25 November is er geprobeerd in te breken in mijn bedrijfsbus die stond geparkeerd op het parkeerterrein achter zwembad Dolfijn. De inbreker heeft geprobeerd de zijdeur van de bus open te krijgen door het slot kapot te boren. Dit is niet gelukt. Degelijk spul een Renault Master. Mogelijk heeft iemand iets gezien, dan graag een reactie op 0111-642039 bij voorbaat dank. De bus staat nu voor mijn voordeur in de Wethouder van Klinkenstraat en blijft daar staan ondanks smalle straat. De criminaliteit dwingt mij tot deze maatregel.