Gepubliceerd op 2 november 2015 om 8:16 uur

Inspiratiedagen d’Achteromme

Op vrijdag 13 en zaterdag 14 november worden door d’Achteromme in Nieuwerkerk weer de inspiratiedagen georganiseerd. Aantrekkelijke kortingen, leuke acties, gezellige sfeer, kookworkshops en inbraakpreventie-tips van een ex-inbreker.

Preventie avond met ex-inbreker
Op vrijdagavond 13 november krijgt u inbraakpreventie tips van ex-inbreker Evert Jansen. Ook zal deze avond de politie aanwezig zijn.

Vernieuwde website
In de aanloop naar de inspiratiedagen heeft d’Achteromme ook haar website volledig vernieuwd, het resultaat van een succesvolle samenwerking tussen de Nieuwerkerkse bedrijven NDRK en Flikweert IT. Bekijk de vernieuwde website op www.achteromme.nl.

Like-en-win actie!
Bij 500 likes op de Facebook-pagina van d’Achteromme wordt een waardebon t.w.v. €250,- verloot onder alle volgers. Wat moet je doen? Deel het bericht en like de Facebook-pagina Enorm d’Achteromme. De waardebon kan worden besteedt in de doe-het-zelf winkel, maar kan ook dienen als korting op bijv. een keuken, vloer, deuren, deurbeslag of sanitair.

inspiratiedagen-achteromme