Gepubliceerd op 30 maart 2015 om 13:24 uur

Diefstal radio- en navigatiesystemen uit auto’s Nieuwerkerk

In de nacht van zondag op maandag is tussen 22:30 en 06:15 uur een auto opengebroken. De auto stond geparkeerd op een oprit in de Deltastraat. Het rechtse zijraam van de auto is opengebroken waarna het radio/navigatiesysteem uit de auto is gehaald.

Update 20:08 uur
Na het plaatsen van het eerste bericht zijn er via de website en e-mail meerdere meldingen gekomen van inbraak in onder andere de Deltastraat en Weststraat. Opvallend is dat in alle gevallen de zijruit van het rechter portier wordt geforceerd. In totaal zijn nu drie gevallen van auto-inbraak in Nieuwerkerk gemeld.

Iets gezien?
Heeft u tussen 22:30 en 06:15 uur iets verdachts gezien in Nieuwerkerk, of bent u mogelijk zelf ook slachtoffer van auto-inbraak? Stuur een e-mail naar nieuws@nieuwerkerk.nu of neem contact op met Politie.

Tags: , ,

5 reacties op Diefstal radio- en navigatiesystemen uit auto’s Nieuwerkerk

1. Bojan schreef:

John Derks zegt:Jammer dat L1 op de TV geen aandacht scnhek aan het geweldige vastelaovend concert van het LSO. Het zou een aangename afwisseling zijn in plaats van drie keer hetzelfde bij de evenementen als 11/11, zoepkoel en de nacht van Gulpen.

2. Jeroen Straatmans schreef:

Okay dus 3 Passats incl. de mijne maar volgens mij is er ook nog een Golf opengebroken dus dan zitten we op 4 auto’s

3. John van Gorsel schreef:

Ik was de ander die Gillis noemt. Ook van mijn Volkswagen Passat is de rechter portierruit zonder noemenswaardige schade uit de deur getrokken en op de heg van de buren neergelegd. En ook hier is het audio/navigatiesysteem verdwenen. In mijn geval is het positief dat er geen verdere schade aan de auto is, maar het is verontrustend hoe eenvoudig het is om de auto open te breken en dan zonder het alarm te activeren.

4. Jeroen Straatmans schreef:

5. Gilles v.d. Have schreef:

Ook ik was vanochtend onaangenaam verrast toen ik om 5.45 uur bij mijn auto (Volkswagen Passat) kwam. De ruit van het rechtervoorportier was volledig verwijderd en in de bossages gedeponeerd. Verder was uiteraard het radio-cd-navigatiesysteem verdwenen.
    Je bent dus jammer genoeg niet het enige slachtoffer. Toen ik bij carglass was kwam daar nog iemand uit Nieuwerkerk met exact hetzelfde verhaal.