Gepubliceerd op 22 september 2014 om 10:08 uur

Snorfietser zwaargewond bij ongeval Nieuwerkerk

Vrijdagavond is de bestuurder van een snorfiets zwaargewond geraakt bij een ongeval op de parallelweg van de N59 bij Nieuwerkerk.

Een automobilist die over de N59 reed, zag rond 22.30 uur in de berm van de parallelweg in de buurt van de Vissersweg, iets liggen. Hij ging terug en vond een gewonde man. Het slachtoffer was nauwelijks aanspreekbaar. Uit onderzoek bleek dat de 24-jarige man uit Zierikzee met zijn snorfiets tegen de bushalte was gereden en ten val was gekomen. Hij is voor onderzoek met een ambulance naar het ziekenhuis in Goes gebracht, waar hij is opgenomen.

Agenten vermoedden dat de bestuurder alcohol had gedronken. Daarom is in het ziekenhuis door een GGD-arts een bloedproef afgenomen.

Zie ook:
>> PZC – Snorfietser zwaargewond bij ongeval in Nieuwerkerk