Gepubliceerd op 4 januari 2014 om 8:17 uur

Vier Nieuwerkerkers in lijst meest invloedrijke Schouwen-Duivelanders

Zoals elk jaar heeft de krant WerelRegio een lijst samengesteld waarin 40 van de meest invloedrijke Schouwen-Duivelanders staan. In de lijst van 2014 die op 3 januari is verschenen staan vier inwoners van Nieuwerkerk vermeld.

Op plaats 4: Ria Geluk. Vorig jaar nog was zij de meest invloedrijke Schouwen-Duivelander. Als initiatiefnemer van talloze projecten, of bestuurder van velerlei sociale en culturele instellingen zet zij zich al jarenlang met grenzeloos optimisme in voor de Zeeuwse samenleving.

Plaats 26 wordt ingevuld door George van Heukelom (SGP-er in het dagelijks bestuur van de provincie). Plaats 37 wordt ingevuld door Wim Dorst (Gemeenteraadslid).

Nieuw in de lijst op plaats 39 is Lourus Verton. Ondernemer en directeur van Omoda, vertegenwoordigt de familie in de lijst van meest invloedrijke Schouwen-Duivelanders.

De volledige lijst met de meest invloedrijke Schouwen-Duivelanders is hier te bekijken.

Bron: WereldRegio | Tags: , , , ,