Gepubliceerd op 11 november 2013 om 21:29 uur

Organiseren Sinterklaasintochten steeds lastiger

Het kost de dorpen steeds meer moeite om een intocht voor Sinterklaas te organiseren. Gebrek aan vrijwilligers ligt hieraan te grondslag

In Nieuwerkerk komt de Goedheiligman zelfs helemaal niet feestelijk aan. Toch zal Sinterklaas in de meeste plaatsen feestelijk onthaald worden al wordt er op verschillende dorpen nog druk gesleuteld aan het programma, dat eerdere jaren vaak al vroeg op de plank lag.

Vrijdag 15 november geeft WereldRegio een overzicht van alle activiteiten omtrent Sinterklaas.

Bron: WereldRegio | Tags:

2 reacties op Organiseren Sinterklaasintochten steeds lastiger

1. anoniem schreef:

Nou ouders, koppen bij elkaar , schouders er onder en richt een nieuwe Oranje vereniging op ! Zonde dat op een dorp als Nieuwerkerk geen Oranjevereniging meer bestaat die Koningsdag , een lampionnenoptocht etc. organiseert!

2. Anoniem schreef:

Ik lees zojuist in de PZC en hier op de website dat Sinterklaas niet wordt binnengehaald in ons dorp. Dat zal een teleurstelling worden voor mijn kindjes 🙁