Gepubliceerd op 23 september 2013 om 7:44 uur

Open dag Albert Heijn teler in Nieuwerkerk

Waarom groeit witlof in het donker? Hoe oud wordt kaas? En hoe wordt een aardappel gerooid? Antwoord op deze en andere vragen krijgt u tijdens de Open Dagen van boeren en telers. U leert van alles over de herkomst van Albert Heijn producten. De boeren en telers staan klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Één van de deelnemende telers is de Maatschap Andre en Marco Slootmaker. Zij zijn een akkerbouw- en vollegrondgroentebedrijf en telen aardappelen, uien, granen, suikerbieten en bloemkool. Daarnaast is er een minicamping en een theetuin.

Bij de Andre en Marco Slootmaker kunt u naast het stellen van vragen ook terecht voor een rondleiding, ponyrijden en schminken.

Wanneer worden de Open Dagen georganiseerd?
De Open Dagen vinden plaats op zaterdag 28 september, van 10:00 tot 17:00. Het bezoekadres is Krabbenhoekseweg 2, 4306NL, Nieuwerkerk.

Bron: Albert Heijn | Foto: ah.nl | Tags: , ,