Gepubliceerd op 20 september 2013 om 7:50 uur

Dorpskrant nummer twee in Nieuwerkerk!

Van de Gruttenpraet redactie: De redactie van de Nieuwerkerkse dorpskrant “GRUTTENPRAET” is weer al volop bezig met de opmaak van de volgende editie. Dit nummer met een oplage van 1100 stuks, zal begin november bij alle inwoners op de mat vallen

Denkt u; ik heb wel een foto, een verhaal, hobby of ideeën, stuur dit dan uiterlijk 1 oktober naar gruttenpraet@gmail.com. U kunt het ook afgeven bij kapsalon Adriaan in de Poststraat.

Wie durft de uitdaging aan om eens een cartoon te tekenen? Hier zoeken we nog iemand voor! Probeer het gewoon en meld u aan bij de redactie!

We maken een krantje vol informatie en herkenning: In het komende nummer staat een nieuwe agenda, zodat u niets hoeft te missen op het dorp. Doe mee met de prijsvraag. En misschien staat uw (sport)club wel in de schijnwerpers.

Nog een paar weekjes geduld…

Bron: Redactie Gruttenpraet | Tags: ,