Gepubliceerd op 6 september 2013 om 8:28 uur

Dakloze jongeren bij de Nacht Zonder Dak

Jeugdgroep Rock Solid en Solid Friends van de Protestantse Gemeente te Nieuwerkerk laat het grasveld bij kerkcentrum Punt-3 zaterdagmiddag 14 september vanaf 16.00 uur in een krottenwijk veranderen. Deze jeugdgroepen organiseren de ‘Nacht Zonder Dak’, waarbij zo’n 14 jongeren in zelfgebouwde hutten van karton, hout of plastic de nacht door gaan brengen. Met deze actie halen ze geld op voor straatjongeren in Bolivia, Kenia en Cambodja, die hun nacht altijd op deze manier moeten doorbrengen.

Deze ‘Nacht Zonder Dak’ is een initiatief van de christelijke hulp- en ontwikkelingsorganisatie Tear. De opbrengst van deze actie is bestemd voor drie projecten die Tear steunt in Bolivia, Kenia en Cambodja. Deze projecten helpen straatjongeren waar zij onderdak, begeleiding, onderwijs en een toekomst krijgen.

Tijdens de Nacht Zonder Dak kunnen de deelnemers genieten van een afwisselend programma. Door de Nacht Zonder Dak, die jongeren veel gezelligheid geeft, hebben jongeren de mogelijkheid om daadwerkelijk iets te doen voor leeftijdsgenoten die dagelijks op straat leven.

www.nachtzonderdak.nl // www.nachtzonderdak.nl/nieuwerkerk

Tags: ,