Gepubliceerd op 15 mei 2013 om 18:06 uur

Eerste uitgave dorpskrant “Gruttenpraet”

Enkele enthousiaste vrijwilligers zijn maandag begonnen met de bezorging van de eerste editie van dorpskrant ‘Gruttenpraet”. Uiterlijk vandaag zou de dorpskrant bij iedere inwoner van Nieuwerkerk op de mat moeten liggen.

De eerste uitgave staat vol met algemene informatie en foto’s, agenda, ingezonden stukken, interviews met dorpsbewoners, verhalen van vroeger, sportpraet, een recept, moppen en cartoons, advertenties en nog veel meer…

Achter deze dorpskrant zit een groep van 6 gedreven vrijwilligers die de redactie van “Gruttenpraet” vormt. De redactie roept iedereen uit de omgeving op die een stukje zou willen schrijven. Er mogen zelf onderwerpen worden verzonnen, zoals leuke hobby’s, vakanties, etc. Het is ook mogelijk dat u wordt geïnterviewd. Heb je nog mooie of gekke foto’s? Aarzel niet en stuur een e-mail naar gruttenpraet@gmail.com.

Meer informatie over de dorpskrant is te vinden op de “Gruttenpraet” pagina van deze website.

(Mocht u onverhoopt geen editie van Gruttenpraet hebben ontvangen. Dan kunt u deze alsnog afhalen bij Kapsalon Adriaan (Poststraat 22) of d Achteromme (Deltastraat 22).)

Tags: ,

3 reacties op Eerste uitgave dorpskrant “Gruttenpraet”

1. Inwoner schreef:

Ik vind het dorpskrantje er hartstikke leuk uit zien, er staan veel dingen in over Nieuwerkerk en inwoners die ik nog niet wist.

2. Jan de Jonge schreef:

Beste Jacob, Als je zou weten hoeveel het kost om zo’n krant op te richten en de uit te geven zou je wel begrijpen dat sponsors nodig zijn om dit te kunnen realiseren.

3. jacob schreef:

ik vind het er niet zo interessant uitzien buitenkant en de binnenkant er staan alleen maar sponsors in de rest vind ik het wel een leuk idee